Møt Weng hos Weber på Bygg Reis Deg

Fredag 16. oktober kl. 14.00 tester Heidi Weng hurtigmuring med Leca Lettveggsblokk på Webers stand på Bygg Reis Deg, og snakker om sitt byggeprosjekt på Lillehammer sammen med Sanden+Hodnekvam Arkitekter.

Bør en toppidrettsutøver stille spesielle krav til huset sitt? Har en skistjerne egne behov? Ja, mener man i Saint-Gobain.

Ett konkret eksempel som gjelder Heidi Weng: Det er velkjent at hun trenger mye søvn, og hun sier selv at hun leverer dårligere prestasjoner hvis hun ikke får sovet godt og lenge nok. Når hun er på reise (og det er hun jo som oftest), har hun sin egen stil når hun skal sove. Hun sover med hørselvern og sovemaske foran øynene, siden hun er svært nærtagende for både lyd og lys.

Derfor er det viktig at hennes nye hus tar hensyn til dette. At hun slipper å plages av støy, og at hun får soverom som både er mørkt nok og som har riktig sovetemperatur for henne. Som idrettsutøver har hun også behov for romtyper som de fleste andre ikke trenger, som f.eks. smørebod og treningsrom.

Andre mennesker har andre behov, og andre ønsker. Noen liker det varmt, andre vil ha det kjølig. Noen vil ha mediarom, TV-stue, bibliotek, sauna eller vinkjeller. Og siden mennesker i dag oppholder seg opptil 90% av tiden innendørs, så har bygningenes kvalitet og alle detaljer avgjørende betydning for hvordan man har det som menneske i huset. Dette gjelder Heidi, og dette gjelder også alle andre. Derfor lanserer Saint-Gobain- selskapene Weber, Gyproc og Bøckmann Glassolutions - sammen med Glava - byggekonseptet My Comfort, som i bunn og grunn handler om trivsel, helse og komfort.