Byggeleder elektro

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeBuskerud
StedKongsberg
Søknadsfrist24.10.2015

I Statens vegvesen Region Sør er det ledig en stilling som Byggeleder for elektroarbeider på utbyggingsprosjektet E134 Damåsen Saggrenda i Kongsberg med planlagt veiåpning sommer/høst 2019. Arbeidssted er Kongsberg.

Stillingen er fast og organisatorisk knyttet til Ressursavdelingens elektroseksjon.

Etter at utbyggingen og dokumentasjonen er ferdig, vil arbeidssted primært være Drammen.

Utbyggingsprosjektet omfatter bygging av ca. 13,2 km ny E134 med tilhørende lokalveger og sideanlegg, ferdigstillelse av fv. 72 nedføringsvei Darbu og utbedring av jernbaneundergang Teigen på fv. 286 i kommunene Øvre Eiker og Kongsberg. Ny E134 omfatter fire tunneler; Kongsbergtunnelen, Svartåstunnelen, Moanetunnelen og Vollåstunnelen, med en samlet lengde på ca. 4 km.

Utbyggingen omfatter en rekke konstruksjoner og har utfordringer knyttet til nærføring mot jernbanen, eksisterende veg, by og boligområder samt vassdrag og kulturminner.

Statens vegvesen har stor fokus på sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) og ytre miljø (YM). Den utlyste stillingen krever et aktivt engasjement for SHA og YM, og god evne til å vurdere risiko i planlegging og gjennomføring av arbeidsoperasjoner.

Mer informasjon om prosjektet finner du på www.vegvesen.no/Europaveg/Damasen

Alle elektroarbeider vil bli utført som entrepriser/anbud.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte oppfølging av alle sider ved kontraktene med elektroentreprenørene, bl.a. kontrakts formaliteter og -økonomi, byggemøter og koordinering, tilleggs bestillinger/endringer, stikkprøvekontroll og kontroll av dokumentasjon. Oppfølging av elektrokonsulenter i planleggingen inngår også.

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse fra universitet eller høgskole, min 3 år.
  • Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende utdanning.
  • Det er det ønskelig med installatørpapirer eller relevante fagbrev/montørsertifikat Gruppe L
  • Det er ønskelig med erfaring i kontraktshåndtering og eventuelt kompetanse innen kommunikasjonsteknologi (automasjon).
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Stillingen krever førerkort kl. B.

Vi kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling med interessante og utfordrende oppgaver
  • Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdstilbud
  • Gunstig pensjonsordning med 2% innskudd til Statens pensjonskasse
  • Lønn i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Fredrik Askjer, tlf. 908 69 140.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: