Prosjektleder - byggingeniør/tømrer med fagbrev

ESO Entreprenør AS er et entreprenørfirma som har spesialisert seg på rehabilitering og modernisering av næringslokaler. Vi legger stor vekt på gjennomføring og sluttføring av de oppdragene vi har påtatt oss, og er svært opptatt av å etterleve vårt motto: Som avtalt!

FirmaESO Entreprenør
FylkeFlere fylker
StedOslo, Akershus og Buskerud
Søknadsfristsnarest

Vårt virkeområde er i hovedsak Oslo, Akershus og Buskerud. Selskapet er i vekst, og vi søker nå etter ny Prosjektleder.

Arbeidsoppgaver:

Prosjektlederen har den overordnede ledelsen av byggeprosjektene.

Dette innebærer bl.a. utarbeidelse av tilbud, priskalkulasjon, planlegging, samordning, innkjøp, forhandle og inngå kontrakter med underentreprenører, teknisk og økonomisk styring, offentlig saksbehandling, kundekontakt og til en viss grad personalansvar.

Kvalifikasjoner:

Stillingen passer for byggingeniør/tømrer med fagbrev med praksis fra tilsvarende entreprenørvirksomhet, gjerne fra Stor-Oslo.

Søkere må ha solide byggfaglige kunnskaper, være fortrolig med relevante lover/forskrifter og være en ledertype. Du må ha evnen til å kunne utvikle egen kundeportefølje. Det er en fordel om du har erfaring som BAS og har et solid nettverk innen bransjen.

Egenskaper

Du må kunne kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig. Du er resultatorientert, målrettet og beslutningsdyktig. I tillegg er du selvstendig, selvgående, og har høy arbeidsmoral.

Dersom dette høres interessant ut, send søknad m/CV til post@eso.no.