Anleggsleder - Østlandet

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester, og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. På kunelisten har vi operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco Norge, og har kontor i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeAkershus
StedÅs
Søknadsfristsnarest

På vegne av vår kunde, en anerkjent norsk anleggsvirksomhet, søker vi etter en ansvarsbevisst og handlekraftig anleggsleder med kompetanse fra grunn/VA. Du vil ha det overordnede ansvaret for anleggsprosjektets drift og produksjon. Stillingen har personalansvar. Foruten daglig oppfølging av organisasjonens til en hver tid gjeldende regelverk, inkluderer anleggslederens arbeidsoppgaver bl.a. følgende:

  • Daglig ledelse av anleggsplassen
  • Tilrettelegging/arbeidsforberedelse for oppdrag
  • Oppfølging av kontrakt- og endringsarbeider
  • Kalkulasjon og økonomisk rapportering
  • Kvalitetssikring og etterlevelse av HMS/KS regelverk på byggeplassen, kvalitetssikring av leveransen
  • Firmaets representant på byggemøter

Vi søker primært deg med noen års erfaring fra jobb som anleggsleder, men mottar gjerne også søknad fra deg som mener å kunne dokumentere at anleggsleder er ditt naturlige, neste skritt på karrierestigen. Ingeniør/teknisk fagskole er en fordel, men relevant yrkeserfaring kan veie opp for manglende utdannelse. Du må trives med å lede mennesker. Å kommunisere godt er viktig, så du må beherske et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

Stillingene ønskes besatt av selvstendige, ansvarsbevisste og handlekraftige personer med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.
I tillegg til faglige utfordringer får du også ta del i et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst – sterk sans for humor inngår i stillingsinstruksen!

Høres dette spennende ut? Ta kontakt for mer informasjon eller søk her

Spørsmål om stillingen?

Hilde Bohinen

Senior Technical Recruiter

Telefon

977 19 457



Vis flere stillinger: