Park- og anleggsmessen samler utstillere fra alle aspekter innen park og anlegg; fra blomsterløk og benker til belegningsstein, redskaper og større anleggsmaskiner.

Samler bransjen til park- og anleggsmesse

11. og 12. november samles park- og anleggsbransjen til fagmesse ved Gardermoen. I år er messen større enn noen gang.

For femte år på arrangeres Park- og anleggsmessen i Letohallen ved Gardermoen. I år er fagmessen for park- og anleggsbransjen lagt til 11. og 12. november, ifølge en pressemelding fra hovedarrangøren LOG.

- I Norge finnes det per i dag svært få arenaer der bransjen møtes på denne måten, og denne messen er den eneste i sitt slag. Den er dessuten gratis for de besøkende, sier markedssjef Gry Vilde Østensen i LOG.

Doblet besøkstall og utstillere
Fagmessen har nesten doblet både besøkende og antall utstillere hvert eneste år. Denne gangen fylles Letohallen til randen og det er fullbooket med ustillere. I fjor kom det over 1000 besøkende, og med totalt over 60 utstillere tilstede, ifølge pressemeldingen.

Fra blomsterløk til belegningsstein
Messen samler utstillere fra alle aspekter innen park og anlegg; fra blomsterløk og benker til belegningsstein og større anleggsmaskiner. På programmet står også  innlegg og miniseminarer av høy faglig verdi, samt festmiddag onsdag kveld.

Messen arrangeres av LOG avd. utemiljø og Normann Olsen.