Foto: Liebherr

Liebherr firedoblet salg på fire år i Norge

Sveits-baserte Liebherr Group har i løpet av fire år med norsk tilstedeværelse firedoblet antallet solgte anleggsmaskiner i Norge.

Det skriver Liebherr i en pressemelding tirsdag.

Liebherr startet sin virksomhet i Norge for fire år siden. Tidligere har anleggsmaskiner fra det internasjonale konsernet vært tatt hånd om av ulike forhandlere, heter det i meldingen.

– Vi skal bli vesentlig mer synlige på markedet i årene som kommer, røper salgsansvarlig i Norge, Håkan Nyhaugen, i pressemeldingen.

– Vi har mer fokus på hjullastere nå. Våre hjullastere med hydrostatdrift har blitt svært godt mottatt på det nordiske markedet. Lavt drivstoff forbruk, lite slitedeler og effektiv bruk er hovedårsaken til dette, legger han til.

Liebherrs nyeste serie med dozere strekker seg nå fra 16 til 41 tonn. Selskapet har fullført fornyelsene av sin 6-serie dozere med Steg IV-motor. Modellene PR 736, PR 746 og Pr 756.

– Hyttemiljøet har også fått vesentlige endringer. Nye moderne hytter og state of the art kjørekomfort og design, opplyser Nyhaugen.
Som en konsekvens av veksten i Liebherr Group i Norge, har selskapet valgt å utvide medarbeiderstaben med fem nye ansatte.