Erfaren Prosjekteringsleder til Region Oslo

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Konsernet har en omsetning på ca 14 milliarder SEK og har ca 2200 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi har JM både i Sverige og Norge en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. I Norge drives denne virksomheten av Region Entreprenør og har en årlig omsetning på ca. 450 millioner NOK

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2015

Nå søker vi etter en erfaren Prosjekteringsleder til Region Oslo med plassering på vårt regionskontor på Lilleaker i Oslo. Stillingen som prosjekteringsleder ligger i vår prosjekteringsavdeling med totalt ca. 30 medarbeidere.

ARBEIDSOPPGAVER

Som prosjekteringsleder deltar du i prosjektutviklingsprosessen fra tidligfase og forprosjekt til overlevert bolig og ferdig FDV-dokumentasjon. Du er ansvarlig for prosjekteringsprosessen og er den som utvikler prosjektet ut i fra våre visjoner og mål samt prosjektets forutsetninger. Du har som prosjektutvikler en sentral rolle og en viktig funksjon i vårt utviklingsarbeid.

Rollen innebærer at du:

  • Er ansvarlig for utformingen av prosjekt fra begynnelse til slutt
  • Engasjerer arkitekter og øvrige rådgivere
  • Leder den tverrfaglige prosjekteringen og rådgivergruppen mot prosjektets mål
  • Sikrer at prosjekteringen dokumenteres og utføres innenfor prosjektets tidsmessige og økonomiske forutsetninger

KVALIFIKASJONER

Vi søker fremfor alt etter deg med bred erfaring fra byggeprosessen og du har tidligere jobbet som prosjektutvikler, prosjekteringsledere eller med prosjekteringsledelse. Erfaring fra større entreprenør eller eiendomsvirksomhet er et fortrinn.

Som person liker du å arbeide og lede i prosjektteam. Du er lydhør, fleksibel og god på å etablere kontakt med både interne og eksterne kollegaer. Du ser JM Norges forretningsidé i et helhetsperspektiv samtidig som du liker oppfølging av både prosess og detaljer. Du er drivende, løsningsorientert og metodisk og har god struktur i ditt arbeid. Du motiveres av å styre og lede andre og har genuint interesse for boliger som våre kunder skal investere å leve i.

Deler du dessuten vår idé om at en positiv holdning i hverdagen skaper arbeidsglede både for egen del og andre, kommer du til å trives i JM.

Vi kan tilby

  • Et variert arbeid med stort rom for engasjement i et fremtidsrettet selskap
  • Et kompetent fagmiljø i et selskap med sunn økonomi
  • Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Bedriftshytte og gode rabattordninger

For nærmere informasjon om JM Norge, se www.jm.no

JM har de mest fornøyde boligkundene i Norge, i følge Prognosesenterets måling av kundetilfredshet 2014

Spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med prosjekteringssjef Kim Andre Moe, e-post kim-andre.moe@jm.no, mobil 94854808, eventuelt rekrutteringsrådgiver Katrine Thorp Adland, e-post katrine.adland@jm.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: