Blikkenslagere og taktekkere med fagbrev

Vår visjon er å skape en ledende spesialist av bemanningstjenester, og gjennom våre verdier ta vare på våre kunder, medarbeidere og ansatte. Våre verdier er: Engasjement, Trygghet, Entreprenørskap, Ros, Nærhet og Integritet. Eterni har en unik kompetanse og erfaring med å levere gode og fleksible bemanningsløsninger til bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. I tillegg til å tiltrekke oss lokal arbeidskraft, har Eterni god erfaring med rekruttering fra utlandet. Vi arbeider hver dag med å følge opp alle våre medarbeidere og kunder på en profesjonell og hjelpsom måte ved at vi er til stede for deg som kunde, og deg som medarbeider, når du trenger oss.

FirmaEterni
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist19.10.2015

For flere av våre kunder i Bergensområdet søker vi etter erfarne blikkenslagere og taktekkere til kortere og lengre oppdrag.

Arbeidsoppgaver

  • Taktekking, verkstedsarbeid og montering av beslag ute på byggeplass.

Arbeidstid

  • Normal

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som taktekker eller blikkenslager er ønskelig, men lang erfaring kan kompensere for dette.

Personlige egenskaper

  • Vi ser etter deg som er kvalitetsbevisst og samtidig jobber raskt og effektivt. Du må i tillegg være pålitelig, fleksibel og ha et ønske om å yte "det lille ekstra" i spesielt hektiske perioder.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og en fin arbeidsplass. God oppfølging får du av din konsulent som vil gjøre sitt for at du skal trives hos oss.

Dersom dette høres interessant ut for deg bør du sende inn din CV snarest. Du kan registrere din CV på vår hjemmeside: www.eterni.no eller sende den direkte til vibeke@eterni.no.

Vi ser frem til å motta din CV!

Spørsmål om stillingen?

Vibeke Nævdal

Telefon

982 22 082

Vis flere stillinger: