Tømrere til Austevoll

Vår visjon er å skape en ledende spesialist av bemanningstjenester, og gjennom våre verdier ta vare på våre kunder, medarbeidere og ansatte. Våre verdier er: Engasjement, Trygghet, Entreprenørskap, Ros, Nærhet og Integritet. Eterni har en unik kompetanse og erfaring med å levere gode og fleksible bemanningsløsninger til bransjer som er preget av sesongsvingninger og generell mangel på kvalifisert arbeidskraft. I tillegg til å tiltrekke oss lokal arbeidskraft, har Eterni god erfaring med rekruttering fra utlandet. Vi arbeider hver dag med å følge opp alle våre medarbeidere og kunder på en profesjonell og hjelpsom måte ved at vi er til stede for deg som kunde, og deg som medarbeider, når du trenger oss.

FirmaEterni
FylkeHordaland
StedAustevoll
Søknadsfrist19.10.2015

For kunde søker vi etter tømrere til oppdrag på Austevoll.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som aller helst er faglært og har lang erfaring som tømrer. Dersom du har bil og bor på Austevoll, vil dette være en klar fordel, men oppdrag andre steder enn Austevoll vil også kunne være aktuelt.

Personlige egenskaper

Vi trenger medarbeidere som er effektive i arbeidet, fleksible i forhold til arbeidstid og -sted, og som vi kan stole på at møter på jobb til avtalt tid.

Vi tilbyr

Eterni Norge AS er et av Norges største bemanningsbyrå, og vi vil stadig vekk lete etter det rette oppdraget for deg. Du vil få tett oppfølging fra oss, og mulighet til å bygge en interessant CV innen bygg og anlegg. Høres dette ut som noe for deg? Vi håper du sender din CV til oss snarest på mail vibeke@eterni.no eller kontakter oss på telefon 98222082 for eventuelle spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen?

Vibeke Nævdal

Telefon

982 22 082

Vis flere stillinger: