Illustrasjon: Eve Images

Betonmast bygger 40 rekkehusleiligheter på Strømmen

Betonmast Romerike bygger rekkehusleiligheter for 78 millioner kroner for Bråtejordet Tomteselskap på Strømmen i Skedsmo.

Det skriver Betonmast i en pressemelding mandag.

Betonmast Romerike har inngått avtale med Bråtejordet Tomteselskap, som er et datterselskap av Mestergruppen og Ferd Eiendom, om oppføring av 40 rekkehusleiligheter på Bråtejordet i Skedsmo kommune. Avtalen er en totalentreprise, og kontraktssummen er 78 millioner kroner før merverdiavgift.

Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike (til venstre) og Torbjørn Barrett Sele, prosjektsjef i Ferd Eiendom. Foto: Betonmast

Rekkehusene monteres, ifølge pressemeldingen, som prefabrikkerte elementer på stedstøpte betongkonstruksjoner. Parkering vil bli i underjordiske garasjeanlegg i tillegg til parkering på terreng. Oppvarming av boligene skjer med 100 prosent fornybar energi levert av Akershus Fjernvarme, heter det i meldingen.

Det er også inngått en opsjonsavtale om oppføring av byggetrinn to og tre i prosjektet på Bråtejordet, som totalt vil bygges ut med omtrent 350 boliger.

– Det er spennende å bygge for Ferd Eiendom og Mestergruppen, sier Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike.

– Dette er en ny kunde for oss, og nå vil vi vise oss tilliten verdig, uttaler han i meldingen.

Arbeidene starter, ifølge pressemeldingen, umiddelbart, og ferdigstillelse er avtalt desember 2017.