Nyansatt daglig leder i Lønnheim Entreprenør Asle Randen.

Ny daglig leder i Lønnheim Entreprenør

Asle Randen er ny daglig leder i Lønnheim Entreprenør.

Det skriver den Kristiansund-baserte entreprenørbedriften i en pressemelding mandag.

Administrerende direktør for BackeGruppens entreprenørvirksomhet Sven Christian Ulvatne.

Fra 23. september ledes Lønnheim Entreprenør av Asle Randen. Randen er 45 år og utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har, ifølge meldingen, mange års erfaring fra BackeGruppen, blant annet gjennom stillingen som administrerende direktør i datterselskapet Agathon Borgen i Ullensaker. Randen erstatter Nils Petter Vegsund, som i flere år har ledet Lønnheim Entreprenør.

Backe Entreprenør Holding overtok 80 prosent av av aksjene i Lønnheim Entreprenør med datterselskapet Lønnheim Stål i juli i år.

Lønnheim Entreprenør har spesialisert seg på bygging av idrettsbygg og næringsbygg, og har hele Norge som sitt markedsområde, heter det i pressemeldingen.

– Med BackeGruppens inntreden i Lønnheim ser vi store muligheter for å ta idrettshall-konseptet videre, og utvikle et godt samspill med våre dyktige lokale datterselskaper. Vi kan utnytte vår lokale kompetanse og kapasitet, samtidig som vi trekker på kunnskapen som Lønnheims ansatte tar med seg. I tillegg gir dette oss en mulighet for å gå inn i Lønnheims lokalmarked på Nord-Vestlandet, hvor vi tidligere ikke har hatt noen etablering, sier styreleder i Lønnheim Entreprenør, Sven Christian Ulvatne som også er administrerende direktør for BackeGruppens entreprenørvirksomhet.

– Jeg ser frem til oppgaven med å integrere Lønnheim Entreprenør som det tolvte entreprenørselskapet i Backe-familien, og er sikker på at jeg sammen med dyktige ansatte i bedriften skal klare å befeste vår stilling som idrettshallbygger nummer én i Norge, og samtidig ta en viktig rolle i lokalmarkedet i Møre-regionen, uttaler Asle Randen i pressemeldingen.