Ny daglig leder i ViaNova Plan og Trafikk

Sivilingeniør Geir Syrtveit har fra 1. oktober 2015 overtatt som daglig leder i ViaNova Plan og Trafikk AS. Han overtar etter Per Skotte som har ledet firmaet i 4,5 år og som fortsetter i annen stilling i selskapet.

Geir Syrtveit er 46 år og utdannet sivilingeniør ved NTNU. Han har vært ansatt i ViaNova siden 2003 og kommer nå fra funksjonen som leveranseansvarlig i ViaNova.

Han har tidligere arbeidet i blant annet Statens vegvesen, og har med seg lang og erfaring fra samferdselsprosjekter som prosjektleder og byggeleder.

- ViaNova Plan og Trafikk AS har som målsetning å rullere på stillingen som daglig leder ved å gi medarbeidere som ønsker det, mulighet for å veksle mellom ledelse og faglige oppgaver. Dette gir tilhørighet og engasjement blant firmaets medarbeidere og en dynamisk utvikling av selskapet, sier styreformann Steinar Berntsen.

ViaNova AS ble etablert i 1988 og fisjonerte i 2000 til ViaNova Systems AS og ViaNova Plan og Trafikk AS. ViaNova Plan og Trafikk AS er i dag et rådgivende ingeniørfirma innenfor samferdsel, lokalisert i Sandvika. Selskapet har 62 ansatte som hovedsakelig jobber med planlegging, prosjektering, drift og vedlikehold av samferdselsanlegg. Selskapet eies av de ansatte og samarbeidende selskaper.