Apply TB skal utføre tre tekniske entrepriser under oppføringen av nybygget ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Illustrasjon: Snøhetta.

Apply TB gjorde storeslem

Apply TB AS skal utføre tre tekniske entrepriser ved nybyggprosjektet ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen for Statsbygg.

Apply TB vant konkurransen om både elektro-, ventilasjon- og rørentreprisen. Kontrakten har en totalverdi på cirka 90 millioner kroner, skriver Apply TB i en melding.

Statsbygg vil legge stor vekt på LEAN under oppføringen av nybygget ved Kunst- og designhøgskolen. Formenn og prosjektledere for alle entrepriser vil i høst reise til Porsche Consulting i Tyskland, for å bli trimmet i LEAN.

– Apply TB satser mye på LEAN og det gleder oss stort at dette var en avgjørende faktor for tildelingen, sier Arild Paulsen, Avdelingsleder, Prosjekt Divisjon Bergen i Apply TB.

Nybygget på 14.500 kvadratmeter er tegnet av Snøhetta og råbygg og innredningsarbeider utføres av Veidekke Entreprenør. Prosjektet skal stå ferdig til skolestart i 2017.

– Vi ser fram til ett godt samarbeid hvor alle involverte sitter igjen med en god opplevelse når prosjekter er ferdig, sier Arild Paulsen.