Nyutdannet 2016, NCC i Norge

Vår visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 52 milliarder NOK og rundt 18.000 medarbeidere. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. Vi bygger og utvikler bolig- og næringseiendommer, bygger infrastruktur, produserer pukk, grus og asfalt og vedlikeholder veier.

FirmaNCC
FylkeHele landet
Søknadsfristfortløpende

HVA FÅR DEG TIL Å VOKSE?

Begrepet "karriere" kan ha ulik betydning avhengig av hvem du spør. Hos oss kan du i alle fall være trygg på at du vil fortsette å utvikle deg.

Er du nyutdannet i løpet av 2016 og ønsker å jobbe i NCC?

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC den rette plassen for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter.

Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, primært innen bygg-, anleggs- og veifag. Rekruttering av nyutdannede vil variere i forhold til antall prosjekter og behov NCC har på det stedet der du ønsker å jobbe. Registrer deg nedenfor, og legg ved CV samt en kortfattet søknad.

Søknadsfrist er 10. februar 2016, og søknadene vil bli behandlet fortløpende.

For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.

Kontaktpersoner:

Trond Håvard Brunes
HR-sjef, Divisjon Anlegg
+47 922 61 122
trond.havard.brunes@ncc.no

Tove Hernes
Direktør HR og forretningsutvikling, NCC Roads AS
+47 907 25 032
tove.hernes@ncc.no

Haakon Skretteberg
HR-sjef, Divisjon Bygg
+47 932 42 026
haakon.skretteberg@ncc.no


SØK HER

Vis flere stillinger: