ZEROkonferansen 2015: De grønne spydspissene

StedOslo, Norge
ArrangørLavenergiprogrammet
Fra27.10.2015
Til28.10.2015
TidspunktTirsdag kl 9.00 - onsdag kl 17.00

Temaet for den tiende ZEROkonferansen er «De grønne spydspissene». Du vil få se de nyeste løsningene og møte de viktigste aktørene som tar oss nærmere fremtidens moderne fornybarsamfunn. Få med deg statssekretær for energi i Tyskland, Rainer Baake, fortelle om «Energiewende» som skal gjøre Tyskland uavhengig av kull og annen ikke-fornybar energi.

For at verden skal bli utslippsfri i 2050, må noen gå foran frem mot 2030. Spydspissprosjekter, som tøyer grenser og kutter klimagassutslipp, viser verden veien til fremtidens nullutslippssamfunn.

På Zerokonferansen 2015 ser vi på spydspissene fra blant annet industri, transport, bygg, bioøkonomi, fornybar energi, finans og IT.

Noen er enkle og lavthengende frukter som kan tas i bruk i dag, andre krever større infrastrukturløft og teknologiske game changers.

Noen spydspisser utfordrer etablerte sannheter og får fram nye forretningsmodeller, som igjen får fart på det grønne skiftet. Men felles for dem alle er at de tar verden nærmere en utslippsfri fremtid. Og det er dit vi skal.

Program og påmelding