Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet 2016

Vår visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 52 milliarder NOK og rundt 18.000 medarbeidere. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. Vi bygger og utvikler bolig- og næringseiendommer, bygger infrastruktur, produserer pukk, grus og asfalt og vedlikeholder veier.

FirmaNCC Construction
FylkeHele landet
Søknadsfristfortløpende

NCC ØNSKER DYKTIGE MEDARBEIDERE!

NCC bygger for fremtiden - både gjennom prosjekter og mennesker.
Derfor inviterer vi 3.-års sivilingeniører / mastergradsstudenter, samt 2. års ingeniørstudenter til å søke:

KOMPETANSE- OG REKRUTTERINGSPROGRAMMET 2016

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurransefortrinn, og ønsker å bli kjent med studentene så tidlig som mulig. Hensikten med kompetanse- og rekrutteringsprogrammet er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse, samtidig som du får muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse i form av relevant arbeidserfaring. NCCs mål er å rekruttere dyktige ingeniører, sivilingeniører og mastergradstudenter til spennende prosjekter i årene fremover.

Gjennom kompetanse- og rekrutteringsprogrammet får du jobb/praksis i sommerferiene (dvs. de to siste somre for siv.ing.studenter). Her får du anledning til å sette teori ut i praksis. Du vil også bli invitert til seminardager i løpet av skoleårene, hvor du får anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene i programmet og få faglig påfyll fra NCC.

FOR Å SØKE:

Søknadsfristen til Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet er 10. februar 2016. Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Registrer din søknad nedenfor, og legg ved CV og personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper.

For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.

Kontaktpersoner:

Trond Håvard Brunes
HR-sjef, Divisjon Anlegg
+47 922 61 122
trond.havard.brunes@ncc.no

Haakon Skretteberg
HR-sjef, Divisjon Bygg
+47 932 42 026
haakon.skretteberg@ncc.no

Tove Hernes
Direktør HR og forretningsutvikling, NCC Roads
+47 907 25 032
tove.hernes@ncc.no

SØK HER

Vis flere stillinger: