Illustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø ConsultingIllustrasjon: Holbø Consulting

Se planene for småbåtskjæret i Kristiansund

Kranaskjæret i Kristiansund skal etter planene bygges ut for å skape «Midt-Norges flotteste gjestehavn».

Det skriver Tidens Krav i en artikkel på sine nettsider.

Denne uken presenterte Havnevesenet i Kristiansund planene for utbygging av et skjær inne i småbåthavna Vågen i kommunen.

– Det er et skrikende behov for nye fasiliteter til båtfolk som kommer på besøk. Potensialet er enormt. Dette prosjektet mener jeg er midt i blinken for å skape vekst og gjøre byen attraktiv, uttaler havnefogd Arnt Helge Honstad.

Havnefogden ser for seg at det bygges et moderne servicebygg som i tillegg til de vanlige fasilitetene som dusj, toalett og vaskerom, samt kafé og pub.

Kjell Visnes i seilforeningen i Kristiansund uttaler overfor avisen at utbyggingen vil kunne gjøre Vågen til Midt-Norges flotteste gjestehavn.