Boligkonsulent


Hedalm Anebyhus AS har i snart 50 år bygget boliger, fritidsboliger og større prosjekter av høy kvalitet til det norske markedet. Markedene er eneboliger, hytter og leiligheter/prosjekter.
Selskapet er fordelt på 12 regioner og hovedkontor/fabrikk, som ligger på Ilseng utenfor Hamar. Selskapets økonomi er solid, og eierne har fokus på kvalitet, produktutvikling og kontrollert vekst i det norske markedet.
Vi strekker oss langt for at boligdrømmen til våre kunder skal bli virkelighet.
Les mer på: hedalm-anebyhus.no

FirmaHedalm Anebyhus
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfristsnarest

Selskapet står foran spennende muligheter med fokus på marked og produktutvikling og søker ny boligkonsulent til kontoret i Tromsø. Boligkonsulenten har sammen med sin kollega ansvaret for salgsaktiviteter i sitt geografiske område som for tiden omfatter hele Troms og Finnmark.

Salgskontoret er bemannet med en boligkonsulent og en byggeleder.

Viktige arbeidsoppgaver for salgskonsulent vil være:
- salg til privat- og proff markedet
- oppfølging av kunder fra første kundekontakt til prosjektet er klar for levering
- oppfølging og rapportering av eget budsjett
- utvikling av nye markeder og muligheter, i tett samarbeid med markedsansvarlig/ salgssjef

I vurderingen av kandidater vil det bli lagt betydelig vekt på erfaring fra hussalg, selvstendighet og evnen til å styre sin egen hverdag. Samtidig er det nødvendig å ha fokus på å oppnå resultater som del av et større team.

Omdømmebygging er viktig for Hedalm Anebyhus, og det gjøres jevnlige undersøkelser for å måle dette. Boligkonsulent vil være helt sentral i dette arbeidet for sitt område og må være bevisst sitt ansvar som selskapets ansikt utad.

I tillegg vil følgende personlige egenskaper vektlegges:
- Ryddig og strukturert | Selvstendig | Tålmodig og utholdende
- Pågangsmot og "egodrive" | Relasjonsbyggende

Vi forutsetter dokumenterbare resultater fra tidligere arbeidsforhold, samt god allmennkunnskap innen bygg og anlegg. Det er ønskelig med utdannelse innen salg og markedsføring, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Teknisk utdannelse/interesse er en fordel, og gjerne med erfaring fra bolig-/byggebransje. Hytte/fritidsbolig er like relevant som enebolig. Erfaring fra prosjektledelse eller annen stilling innen bygg/anlegg/entreprenør er også relevant. Mye av salget foregår mot privatmarkedet, og kjennskap til salg mot tilsvarende vil vektlegges.

Vi tilbyr:
- lønn etter avtale
- gode pensjonsordninger
- en spennende hverdag
- et godt arbeidsmiljø

Nærmere informasjon får du ved å kontakte:
Jobzone Tromsø ved Grete Wilsgaard, tlf. 908 66 924

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: