Hunton Veggsystem har fått Teknisk Godkjenning

Hunton Veggsystem er teknisk godkjent for bruk i Norge og tilfredsstiller kravene i teknisk forskrift i Plan- og bygningsloven.

Hunton Fiber AS fikk 25. august d.å. Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk på sin konstruktive løsning Hunton Veggsystem.

SINTEF Byggforsk v/ SINTEF Certification skal bidra til å sikre kvalitet, verdier og miljø.
Huntons hovedfokus er på miljøvennlige og energieffektive byggløsninger basert på tre og trefiber, og de miljøvennlige komponentene i veggsystemet bidrar til at Teknisk Godkjenning nr. 20441 bekrefter at Hunton Veggsystem også kan oppfylle krav til passivhus.

Huntonveggen er et enkelt og effektivt ytterveggsystem bestående av produkter av høy kvalitet.
Systemet består av markedsledende Hunton Vindtett, Hunton Trefiberisolasjon, Fermacell® Fibergips og Hunton I-bjelken. Hver av disse komponentene har egne tekniske godkjennelser fra SINTEF.

– Teknisk Godkjenning på Huntonveggen markerer et skille på hvordan vi i Hunton fokuserer på løsninger og ikke bare på enkeltprodukter og dokumentasjon av disse, sier Thomas Løkken, teknisk sjef i Hunton Fiber AS. – Ut fra vår visjon Vi skal gjøre det enkelt å bygge solid, har vi fokus på forenkling for våre kunder slik at de kan velge systemer og løsninger med gjennomtestede produkter.