Byggeleder bruvedlikehold

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFinnmark
StedVadsø
Søknadsfrist16.10.2015

HAR DU LYST Å BIDRA TIL Å HEVE KVALITETEN PÅ BRUENE I FINNMARK?

Vi søker byggeleder for bruvedlikehold

Vegavdeling Finnmark, seksjon drift- og vedlikehold, har ansvaret for den daglige driften og vedlikehold av riks- og fylkesvegnettet i Finnmark. En av våre viktigste oppgaver de kommende årene er bruvedlikehold. Statens vegvesen arbeider systematisk med vedlikehold av betong- og stålbruer på vegnettet og dette er en nyopprettet stilling der du i stor grad kan være med å forme din egen hverdag. Vi ønsker å styrke byggherremiljøet vårt og kontorsted for stillingen er Vadsø.

Arbeidsoppgaver:

  • Byggeledelse for bruvedlikeholdsprosjekter, inkl økonomioppfølging
  • Daglig oppfølging av entreprenør
  • Planlegging og prosjektering av nye vedlikeholdsprosjekter
  • Oppdatering og ajourhold av statens vegvesens bruregister (BRUTUS)
  • HMS-koordinator på egne prosjekter
  • Utarbeide vedlikeholdsplaner/strategier for bruer i Finnmark
  • Gjennomføre bruinspeksjoner

Kvalifikasjonskrav

Du må ha relevant utdanning fra universitet eller høyskole, min. 3 år. Ved sterk og allsidig praksis eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan vi se bort fra utdanningskravet.

Det vil være en stor fordel med kompetanse innenfor fagområdene betong- /stålkonstruksjoner. Tidligere praksis innenfor brubygging/vedlikehold vil bli vektlagt under tilsettingen.

Stillingen krever førerkort klasse B.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Dette vil vi også legge vekt på:

Evne til å jobbe selvstendig og strukturert Evne til samarbeid, både med internt personell og med utførende entreprenører Praktisk og løsningsorientert Gode IKT ferdigheter

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid. Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Vi tilbyr også disse godene:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Tor Inge Hellander, tlf 91 24 88 84 eller e-post: tor.hellander@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: