Vi søker yngre damprosjekteringsingeniør

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist22.10.2015

Sweco har 600 ingeniører internasjonalt innen vannkraft og dammer, mens vi på Vækerø har 29 medarbeidere på vannkraftavdelingen. Stillingen vi ønsker å fylle er tiltenkt damgruppen som i dag har 13 damingeniører.

Våre kunder er alt fra private dameiere og utbyggere av vannkraftverk til store internasjonale aktører som gir en stor bredde på oppdragsfronten med alt fra revurderinger, via teknisk plan til prosjektering og utførelse.

Arbeidsoppgaver:

Vi ønsker en prosjektingeniør med 3-5 års erfaring som er klar for å ta steget opp mot NVE-godkjenning innen dammer. I tillegg til teoretiske kunnskaper og prosjekteringserfaring er det en fordel med praktisk erfaring fra dambygging. (Kontroll, oppfølging i byggeperioden, etc.).

Dine arbeidsoppgaver vil være fokusert på dam i alle livsfaser; fra nybygg til revurdering og ombygging. I første omgang får du arbeide i nært samarbeid med en erfaren damingeniør på et større damoppdrag med store muligheter for læring.

Det er påregnet at du får arbeide innen alle faser av oppdraget og at du får mulighet til å kunne styre egne damprosjekter på sikt.

Muligheter:

Sweco har et sterk fagmiljø innen vannkraft og dammer. Vi har spesialister innen de fleste fagområder, noe som gir en stor mulighet for læring og faglig fordypning i oppdrag. I tillegg er det mulig å utvikle seg innen faget prosjektledelse.

Din bakgrunn og kvalifikasjoner:

  • Dedikert til fagområdet dam/vannkraft og med noen års erfaring
  • Målbevisst i prosjekt
  • Resultatbevisst
  • Lagspiller og sosial
  • Det er en forutsetning å beherske norsk som arbeidsspråk både muntlig og skriftlig
  • Ha godt humør

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Øyvind Espeseth Lier

Gruppeleder

9486 9861

oyvind.lier@sweco.no

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: