Her er regionsdirektør Jørgen Eid i Tools (til venstre) sammen med daglig leder i TTS, Svein Smedshammer, som blir butikksjef i den nye Tools-butikken på Tynset. Foto: Tools

TTS og Tools går sammen

Tynset Tekniske Senter (TTS) og Tools på Tynset slår seg sammen til en ny og større Tools i Nord-Østerdal i Hedmark.

Det skriver Tools i enpressemeldingdenne uken.

– Med sammenslåingen mellom Tynset Tekniske Senter og Tools skaper vi en mer robust avdeling som vil kunne dekke alle behov gjennom hele året for alle kundegrupper, uttaler regionsdirektør Jørgen Eid i Tools.

Den nye avdelingen på Tynset vil også få stort serviceverksted, heter det i meldingen.

– Vi ønsker at Tools på Tynset skal være et naturlig førstevalg og en attraktiv leverandør av industrielt forbruksmateriell, maskiner, verktøy, festemidler, klær og vern og tilhørende tjenester for alle typer industri og virksomhet i området. Med denne sammenslåingen styrker vi vår posisjon i markedet, forteller Eid.

Sammenslåingen innebærer at Tools Tynset flytter inn i TTS’ lokaler. Butikksjef for den nye Tools-butikken på Tynset blir Svein Smedshammer, som fram til nå har vært daglig leder hos TTS, heter det i pressemeldingen.

– Vi på Tynset Tekniske Senter gleder oss til å slå oss sammen med Tools. Tools er en aktør som vi oppfatter som dyktige og seriøse i marked her i Nord-Østerdal, sier Smedshammer.

Alle de ansatte hos Tynset Tekniske Senter er med videre som ansatte i Tools.

Den nye enheten åpner 5. oktober 2015 i lokalene til Tynset Tekniske Senter.