Multiconsult søker seniormedarbeidere til industriprosjekter

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av 1750 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Muliggjøringskulturen til Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetting. Det handler om å se muligheter der andre ser hindre. Det handler om å sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg og Eiendom, Industri, Olje og Gass, Samferdsel og Infrastruktur, Energi og Miljø og Naturressurser.

Multiconsult ASA har mange spennende og prestisjepregede prosjekter, bl.a. ny produksjonslinje for aluminium for Hydro på Karmøy (Karmøypiloten) kulturbyggene i Bjørvika med Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet, utbyggingen ved Universitetet i Ås, "Campus Ås", kampflybasen på Ørlandet i Trøndelag, utvidelse av kontorkomplekset til Det norske Veritas på Høvik og nytt sykehus for Vestre Viken.

Forretningsområdet Industri har for tiden stor aktivitet og trenger å forsterkes med seniormedarbeidere med relevant og solid erfaring fra industrivirksomhet.

Kompetansen og kapasiteten ved gjennomføring av små og store prosjekter for våre industrikunder hentes fra ulike fagmiljøer i Multiconsult. Gjennomføringsansvaret og den tyngste industrikompetansen er i Oslo organisert i avdeling Industri, Olje og Gass (IOG). Avdelingen har ca 110 høyt kvalifiserte medarbeidere og har fire seksjoner som spesielt arbeider med prosjekter for industrien; Prosjektutvikling, Byggeteknisk, Mekanisk og Elektro. Arbeidsted vil være ved Multiconsults kontor på Skøyen i Oslo, men det vil bli behov for reisevirksomhet og sannsynligvis perioder med arbeid ute hos våre industrikunder.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist20.10.2015
Stillingsbeskrivelse

Avdelingen har behov for flere seniormedarbeidere og er spesielt interessert i erfarne kandidater med relevant erfaring fra følgende områder;

HVAC
Vi søker kandidater til oppgaver innenfor tidligfase rådgivning, prosjektering, kontrahering og oppfølging i byggefasen. Kandidaten vil få mulighet til å være disiplinleder i store, spennende tverrfaglige prosjekter og følge opp områder som plan, budsjett og kvalitet. Det forutsettes god kunnskap innenfor typiske tekniske områder som ventilasjon, varme- og kjøleanlegg, sanitæranlegg, slokkeanlegg og automasjon rettet mot industrien.

Industriell ventilasjon
Vi søker kandidater til oppgaver innenfor tidligfase rådgivning, prosjektering, kontrahering og oppfølging i byggefasen. Det forutsettes god kunnskap innenfor industriventilasjon og strømningsteknikk. Dette inkluderer spisskompetanse på renrom (f.eks. i næringsmiddelindustrien), filtrering av støv (f.eks. i metallurgi-/bergverk industrien), luktreduksjon, energiøkonomisering, varmegjenvinning og strømningsteknikk.

Piping
Vi søker kandidater til oppgaver innenfor tidligfase rådgivning, prosjektering, kontrahering og oppfølging i byggefasen. Kandidaten vil få mulighet til å være disiplinleder i store, spennende tverrfaglige prosjekter og følge opp områder som plan, budsjett og kvalitet. Det forutsettes god kunnskap innenfor typiske tekniske områder/leveranser som P&IDs, 3D design (kvalitetssikring av løsninger), fleksibilitetsanalyse/spenningsberegninger, material, ventiler, rørstøtter (pipe support) og god oversikt over norske og internasjonale forskrifter og standarder rettet mot industrien.

Elektro
Vi søker kandidater med erfaring fra høyspent- og lavspentinstallasjoner for landbasert industri. Oppgavene vil spenne om tidligfaserådgivning, utredninger, analyser, og detaljprosjektering. Erfaring i bruk av EDSA/Paladin Design Base er en fordel.

Industrirådgivning
Vi søker kandidater med solid erfaring fra en eller flere av bransjene; smelteverk, lettmetall, hydrometallurgisk produksjon, kjemisk produksjon eller mineralproduksjon. Oppgavene vi spenne fra tidligfaserådgivning til detaljprosjektering og oppstart av industrivirksomheter.

Kvalifikasjoner

Vi leter primært etter kandidater med solid kompetanse fra landbasert industrivirksomhet, enten som ansatt i industrien, som rådgiver med industrien som kunde eller fra leverandører med industrien som hovedkunde. Vi vil legge spesiell vekt på interesse, anlegg og erfaring fra arbeid i tverrfaglige team.

Erfaring fra prosjektledelse eller prosjekteringsledelse er en fordel. Du må ha gode relasjonelle egenskaper, være kundefokusert, like å jobbe i team, motivere og engasjere, ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samt å like å ta et helhetsansvar.

Vi er i denne omgang interesserte i kandidater med minimum 5 års relevant og oppdatert erfaring på områdene som er nevnt. Ønsket utdanningsbakgrunn er ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende.

Multiconsult tilbyr

Vi kan tilby spennende dager i utfordrende oppdrag i samspill med svært kompetente kolleger, i tillegg til:

  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo
  • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Et aktivt bedriftsidrettslag og sosiale tiltak som bidrar til samhold og trivsel
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et sterkt multifaglig miljø

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med;

Seksjonsleder Mekanisk – Ingar Øygarden
tlf 916 22 794
e-post ingar.oeygarden@multiconsult.no

Seksjonsleder Elektro – John Ivar Asbjørnsen
tlf 906 19 151
e-post john.ivar.asbjoernsen@multiconsult.no

Seksjonsleder Prosjektutvikling - Tom Arild Olsen
tlf 952 89 906
e-post tom.arild.olsen@multiconsult.no

SØK STILLING

Vis flere stillinger: