Stikningsingeniør

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanning- og rekrutterings byråer. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til kontorer i Danmark og Sverige under navnet StaffUp. Rett Bemanning og StaffUp er sammen et av de raskest voksende byråene i Norden.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Som følge av økt aktivitet og nye spennende prosjekter søker vi stikningsingeniør til veletablert kunde sentralt i Bærum.

Vår kunde har solid økonomi og ønsker styrke sin funksjonærstab. Vi søker derfor deg som har ambisjoner om å være med på laget.

Som stikningsingeniør vil du være sentral i anleggsrealiseringen av kundens prosjekter.
Du vil være en leder og følge opp stikningsarbeid i ulike spennende prosjekter og vi ønsker derfor deg som er selvstendig og nøyaktig da din rolle vil være meget sentral.
Oppgaver som: Oppfølging av kontrakter, til mengde oppgjør og etablering av målebrev, til kvalitetssikring av tegninger m.m.

Du har:

  • Variert erfaring fra entreprenørbransjen og store anleggsprosjekter,men nyutdannede oppfordres til å søke.
  • Erfaring med praktisk arbeid og med fordel har du selv "stått i grøfta.
  • Fokus på forbedring og nytenkning.
  • Gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig.

Du får

  • Svært dyktig kollegaer i en solid bedrift sentralt i Bærum.
  • Konkurransedyktige lønn etter erfaring og kvalifikasjoner.
  • Være med på et vinnerlag med bra bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard.

Høres dette interessant ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. For spørsmål kontakt Tormod Høidahl Tlf: 9306 60 07 toh@rettbemanning.no eller Elisabeth Bang Tlf: 905 089 35 emb@rettbemanning.no

Søknader behandles fortløpende.

Søk her

Vis flere stillinger: