Vil du lede Rambølls satsing på urbanisme?

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2015

Rambøll er en internasjonal flerfaglig samfunnsrådgiver med 12.300 eksperter i over 30 land. I Norge har vi 1450 ansatte og innenfor fagområdene Arkitektur og plan er vi idag over 200 ansatte. Halvparten av disse arbeider i Oslo-området og her satser Rambøll nå sterkt på byutvikling og urbanisme.

Rambøll har stor oppmerksomhet på de store utviklingstrender innenfor samfunnsutviklingen.

Befolkningsvekst, klimaendring, økt mobilitet og byenes ekspansjon krever nye og mer helhetlige løsninger. En tung trend over hele verden er at mennesker søker til byområdene. Vår planlegging av byene må derfor ta utgangspunkt i menneskenes behov og skape gode rammer for deres liv og drømmer.

Rambøll har gjennom flere år hatt en økende oppdragsmengde innenfor byplanlegging, tettsteds-og knutepunktsutvikling og urbanisme. Vi har startet oppbygging av et urbanismemiljø for å møte kommende utfordringer og oppgaver. Nå søker vi:

Leder for urbanismeseksjonen i Rambøll i Oslo

Kompetansekrav;

  • Utdannelse på masternivå
  • Kompetanse innen salgs- og markedsarbeid
  • Ledererfaring fra rådgiverbransjen
  • Forretningsmessig forståelse og dokumenterte forretningsmessige resultater
  • Erfaring fra oppdragsledelse
  • Systemforståelse og systemlojalitet
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og organisasjonsforståelse

Erfarne medarbeidere til urbanismeseksjonen i Rambøll i Oslo

Du har utdannelse på masternivå – arkitekt, landskapsarkitekt, planlegger. Du er opptatt av flerfaglighet, godt samarbeid og å spille hverandre gode i team. Videre har du forretningsmessig forståelse, gode kommunikasjonsferdigheter, erfaring innen salgs- og markedsarbeid og erfaring fra oppdragsledelse.

Vi tilbyr et omfattende tverrfaglig samarbeid, et godt etablert plan- og arkitekturmiljø på Skøyen og pågående byutviklingsoppdrag. Rambøll har godt etablerte samarbeidsløsninger som sikrer lett tilgang til kompetanse og kapasitet i hele Rambøllgruppen. En av de aktuelle ressursene er Liveable Cities Lab (LCL). http://www.ramboll.com/megatrend/liveable-cities-lab

En karriere i Rambøll vil gi gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr gode betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt meget gode personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder Jostein Øverby, telefon 4153 1420

Søk stilling

Vis flere stillinger: