Jessheim Panorama. Illustrasjon: Jessheim PanoramaDr Juels Park. Illustrasjon: Dr Juells ParkMesserud-tunet. Illustrasjon: Olavsgaard EiendomLinjekvartalet. Illustrasjon: LinjekvartaletSaga Atrium Illustrasjon: Jessheim Byutvikling AS

Ø.M. Fjeld med boligkontrakter for 800 millioner

Ø.M. Fjeld er denne høsten i oppstartfasen på fem boligprosjekter på til sammen 800 millioner kroner.

Det skriver entreprenør- og eiendomsutviklingskonsernet i en pressemelding mandag.

I alt igangsettes bygging av 333 boligenheter i Ø.M. Fjelds regi denne høsten, hvorav 222 leiligheter er i prosjekter hvor konsernet også er inne på eiersiden.

Flest leiligheter bygges på Jessheim, hvor prosjektet Jessheim Panorama er det største. Entreprisekontrakten for dette prosjektet er på nærmere 300 millioner kroner før moms, og det bygges totalt 112 leiligheter, samt næringsarealer i første etasje, heter det i pressemeldingen.

Også neste byggetrinn i Sagabyen på Jessheim er i gang denne høsten. Her starter byggingen av Saga Atrium med 60 leiligheter for Jessheim Byutvikling, hvor Ø.M. Fjeld Utvikling er eier sammen med ROM Eiendom.

På Kongsvinger starter byggingen av Dr Juells Park i oktober, et boligprosjekt med totalt 50 leiligheter hvor Ø.M. Fjeld samarbeider med Sektor Gruppen.

Ø.M. Fjeld har også inngått entreprisekontrakter for oppføring av Linjekvartalet på Sørumsand med 85 leiligheter og Masserud Tunet på Lørenskog med 26 enheter.

– Vi er svært godt fornøyde med å ha sikret oss så mange boligkontrakter gjennom 2015, uttaler administrerende direktør i Ø.M. Fjeld, Kjell Bjarte Kvinge, i pressemeldingen.

I tillegg til de fem boligprosjektene som er i oppstartfasen har Ø.M. Fjeld også flere boligprosjekter under bygging og som vil ferdigstilles i 2015 og 2016, heter det i meldingen.