Statiker og Konstruktør

Kynningsrud Prefab er komplett prefabentreprenør og produserer og leverer alle typer betong- og stålelementer som utgjør “ryggraden” i mange ulike bygningstyper. Vi har fabrikk i Uddevalla og Fredrikstad. 250 medarbeidere totalt i Prefabdivisjonen omsetter for rundt 500 millioner kroner i året. Vi har stort fokus på HMS - hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først.

FirmaKynningsrud Prefab
FylkeØstfold
StedRolvsøy
Søknadsfristsnarest

Stillingsbeskrivelse:

Hovedoppgavene vil være prosjektering av betongelementer og stålkonstruksjoner ved vår konstruksjonsavdeling.

Statikeren vil utarbeide statiske og dynamiske beregninger (FEM-analyser) og detaljløsninger for aktuelle bygg med tilhørende produksjons- og montasjetegninger.

Vi søker en sivilingeniør og du har gjerne erfaring fra elementbransjen. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Du er kreativ, selvstendig og har fokus på HMS/KS.

Du kjennetegnes ved ærlighet, lojalitet og entusiasme og har innsikt i faglige problemstillinger. Du utvikler effektive konstruksjonsløsninger i samarbeid med dine kolleger.

Konstruktøren vil utarbeide statiske beregninger og detaljløninger for aktuelle bygg med tilhørende produksjons- og montasjetegninger.

Vi søker en ingeniør og du har gjerne erfaring fra elementbransjen. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Du er kreativ, selvstendig og har fokus på HMS/KS.

Du kjennetegnes ved ærlighet, lojalitet og entusiasme og har innsikt i faglige problemstillinger. Du utvikler effektive konstruksjonsløsninger i samarbeid med dine kolleger.

Kynningsrud Prefab er en komplett prefabentreprenør som leverer råbygg på store deler av Østlandet - primært i området rundt Oslofjorden.

SØK HER

Spørsmål om stillingen?

Ståle Solberg

Konstruksjonssjef

Mobil

958 82 680

Vis flere stillinger: