Illustrasjon: ARC arkitekter

Betonmast med kontrakt på City Syd i Trondheim

Betonmast Trøndelag har signert avtale med Trondos AS om påbygging og ombygging av kjøpesenteret City Syd i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise, og har en verdi på 57 millioner kroner (ekskl. mva.). 

Fra kontraktsinngåelsen; Svein Karlsen fra Betonmast (t.v.) og Jon Magne Elshaug fra Trondos. (Foto: Per Ove Stokkan, Optiman)

Betonmast skal utvide butikkområdene på plan 3 med ca. 1.700 m2, samt bygge om eksisterende lokaler i samme plan. Prosjektet omfatter også utvidelse og ombygging av varemottaket for plan 3. Kjøpesenteret skal være i drift under byggingen. City syd er et av Norges største kjøpesentre, og vil etter nyåpningen i mars få 10-15 nye butikker og serveringssteder.

- Vi ser fram til å samarbeide med Trondos AS om dette prosjektet, og håper dette kan danne grunnlag for videre samarbeid. Oppdraget passer perfekt i vår portefølje nå, og vi synes det er stas å bidra til revitalisering av et senter de fleste i vårt område har et forhold til. Nå gleder vi oss til å komme i gang, uttaler en fornøyd Svein Karlsen, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

Arbeidene starter i november og skal ferdigstilles innen februar 2017. Prosjektering starter omgående. 

Arkitekt for prosjektet er ARC arkitekter.