Country Manager

Historien om familieselskapet Finja Betong startet for 50 år siden i Sverige. I dag har de en budsjettert omsetning på 1,5 milliarder kroner med ca 630 ansatte. Omsetningen har økt med 400 % på 9 år og har gjort selskapet kjent i bygge bransjen. I 2011 etablerte Finja et norsk datterselskap og har i dag salgskontor i Oslo og lager i Ytre Enebakk. 

Virksomheten satser i hovedsak på Sør og Midt-Norge markedet men vil etterhvert satse på å bli landsdekkende. Organisasjonen består i dag av 3 distriktssjefer og en operativ salgssjef. 

Produktgruppene rettet mot det norske markedet er tørrmørtel, gulvavretting og lettklinkerblokker. Nå søker Finja Norge en operativ Country Manager med totalansvar for resultatutviklingen for det Norske markedet.

FirmaFinja Betong
FylkeOslo
Søknadsfrist04.10.2015

Operativ ledelse – totalansvar - resultatutvikling

Som Country Manager hos Finja Betong AS vil du ha ansvar for selskapets daglige drift, kundeoppfølging, logistikk og personal. Du vil ha ansvar for å utvikle struktur og administrative rutiner og sikre at dette blir forankret i organisasjonen. De ansatte vil ha deg som deres primære kontaktpunkt og du vil være behjelpelig i deres daglige virke og sørge for god oppfølging og utvikling. Du vil også samarbeide tett med eierne, og sammen vil dere sørge for å skape et solid fundament for ytterligere vekst. Country Manager vil ha resultatansvar for selskapet og rapportere til ledelsen i konsernet.

Målgruppen for Finja Betong i dag er byggevarebransjen og proffmarkedet.

Du er en operativ leder med stor arbeidskapasitet, godt nettverk i bransjen, og god oversikt. Som person er du en initiativtaker, og har evne til å strukturere og ta ansvar for gjennomføring av både operative og mer langsiktige oppgaver. Du er analytisk og skaffer deg raskt oversikt og forstår hva som må gjøres i en entreprenørbedrift, slik at du vil bidra til Finja Betongs videre suksess. Vi ser gjerne at du har en god dose humor og uformell stil, samtidig som du er en tydelig og tilgjengelig leder med evne til å motivere og skape et godt miljø.

Vi søker deg som har en økonomisk og/eller teknisk utdannelse på høgskolenivå. Eventuelt lang erfaring kan kompensere for dette. I tillegg kan du vise til gode lederegenskaper med dokumenterte resultater, gjerne fra bygg- og anleggsbransjen. Det er en fordel om du har vært med å utvikle en bedrift tidligere.

Hos Finja Betong får du muligheten til å være en pådriver i arbeidet med å bygge en organisasjon med gode systemer, der kvalitet og kontinuerlig forbedring står i høysetet. Vi tilbyr gode lønnsbetingelser for riktig person.

Hvis du har spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen på 975 59 019. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 04.10.2015. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: