Daglig leder – Insenti Samferdsel

Insenti AS ble etablert i 2001 og hadde i 2014 en omsetning på mer enn 350 MNOK. Insenti er en ledende aktør innen prosjektutvikling og prosjekt-ledelse i Oslo og Akershus. Selskap-et har siden oppstarten gjennomført en rekke betydelige prosjekter for flere profesjonelle byggherrer og har ledet gjennomføringen av kontorbygg, forretninger, restauranter, politihus, undervisningsbygg, rettsbygninger og boliger. Selskapet har nærmere 40 dyktige medarbeidere og moderne lokaler sentralt i Oslo.

FirmaInsenti
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Insenti satser nå på et nytt område innen prosjektledelse og oppretter Insenti Samferdsel AS. Til å etablere, utvikle og lede Insenti Samferdsel AS søker vi:

Daglig leder – Insenti Samferdsel

Daglig leder i Insenti Samferdsel har sannsynligvis teknisk bakgrunn, kommersiell erfaring, solid kunnskap om samferdselssektoren og relevant erfaring fra jernbane, trikk eller vei. Vi tror den rette blir inspirert av den spennende muligheten det er å bygge et selskap fra start, samtidig som du vil være en del av et veletablert miljø.

Ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tel. 916 56 102 eller Atle Ronglan, tel. 966 27 089. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no

Vis flere stillinger: