Seksjonsleder styringsseksjonen

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist23.09.2015

Styrings- og strategistaben i Statens vegvesen Region midt har ledig stilling som seksjonsleder for styringsseksjonen. Kontorsted for stillingen er regionvegkontoret i Molde.

Seksjonen bistår regionvegsjefen i styring av regionens aktivitet, med hovedvekt på økonomi- og resultatoppfølging, kvalitetsarbeid, revisjoner, samt sikkerhet. Seksjonen har tett og løpende kontakt med alle enheter i Statens vegvesen Region midt og ivaretar styringsdialogen med Vegdirektoratet. Seksjonen har per i dag fire ansatte inklusiv seksjonsleder.

Kvalifikasjoner
Vi krever at du har minimum 4-årig utdanning fra universitet eller høgskole innen relevante fag, helst som sosial- eller siviløkonom eller med master innen tilsvarende fagretninger. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ønsker vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Det er viktig at du har bred erfaring og gode resultater innenfor økonomioppfølging, balansert målstyring, kvalitetsprosesser og rapporteringssystemer. Det er en fordel om du har erfaring fra statlig sektor, og vi ønsker at du har forståelse og kjennskap til offentlig forvaltning, samferdselssektoren og politiske prosesser.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt og det er et krav at du har tidligere erfaring som leder. Vi ønsker en systematisk, engasjert, resultatorientert og tydelig leder. Det forutsettes at du har gode samarbeidsevner og klarer å motivere og utvikle dem du jobber sammen med. Vi ønsker en samlende leder som bidrar til god struktur og kultur og som ønsker å oppnå resultat gjennom sine medarbeidere og som ser den enkeltes kompetanse.

Du må forvente noe reiseaktivitet.

Et godt sted å jobbe
Vi tilbyr gode og ryddige statlige tilsettingsvilkår. Lønn fastsettes etter nærmere avtale i samsvar med etatens lønnspolitikk. Vi har gunstige arbeidstidsordninger samt gode pensjons-, boliglåns- og forsikringsordninger.

Statens vegvesen har egne lederutviklingsprogram og et sterkt fokus på både faglig og personlig utvikling.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Mer informasjon og søknad
Spørsmål om stillingen rettes til avdelingsdirektør for styrings- og strategistab Kjetil Strand, tlf. 950 86 778. Søknad med CV sendes elektronisk via vegvesen.no/jobb senest 23.09.2015. Ber om at vitnemål og attester lastes opp elektronisk.

Vis flere stillinger: