Prosjektleder og Prosjekteringsleder

A Bygg AS er et entreprenørselskap innenfor segmentet næringsbygg og boliger. Vi jobber i Oslo-området. Vår styrke er våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som har skapt et unikt og utviklende miljø for seg selv og bedriften. Vi har godkjennelse i alle klasser. Vi bruker de til enhver tid beste styringssystemer for å utvikle og gjennomføre våre prosjekter.

FirmaA Bygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi jobber med prosjektene i alle faser fra tidlig planlegging til gjennomføring. Vi har foran oss mange store og spennende prosjekter og har behov for flere dyktige medarbeider til å styre og utvikle disse prosjektene. I første rekke har vi behov for:

Erfarne prosjektledere som kan ta tak i store og mellomstore prosjekter fra tidlig utvikling til og med gjennomføring.

Erfarne prosjekteringsledere som sammen med prosjektleder kan styre prosjekteringen av disse prosjektene fra tidlig fase til og med gjennomføring.

Vi er på jakt etter personer som har solid erfaring fra styring og gjennomføring av prosjekter i Skandinavia. Du kommer gjerne fra offshore-bransjen, men bør ha noe erfaring fra landbasert byggevirksomhet i tillegg.

Mer opplysning om stillingene får du ved å kontakte Dag Olav Tangen, tlf. 913 26 382 eller sende din CV til dag.tangen@ifo.no. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt til annet er avtalt.

Vis flere stillinger: