Foto: RedningsselskapetFoto: Redningsselskapet

Tools med nytt Redningsselskapet-samarbeid

Verktøyleverandøren Tools har inngått et nytt samarbeid med Redningsselskapet om levering av alt verktøy og forbruksmateriell, samt en sponsoravtale.

Det skriver Tools i enpressemeldingtirsdag.

Den nye avtalen innebærer at Tools skal levere alt av verktøy og annet forbruksmateriell som Redningsselskapet bruker, både på sine redningsskøyter og landbaserte baser rundt om i Norge.

– I avtalen ligger det også en årlig sponsorstøtte, der vi, sammen med vårt søsterselskap Luna verktøy & maskin, for eksempel, kan bidra med verktøy og annet forbruksmateriell til Redningsselskapets nye redningsskøyter, uttaler avtaleansvarlig i Tools, Einar Jelstad.

– Tools er stolt over å bli valgt som samarbeidspartner og støttespiller for Redningsselskapet. Redningsselskapet er opptatt av sikkerhet til sjøs, både for mennesker og miljø. Det er verdier vi identifiserer oss hundre prosent med, fortsetter Jelstad.

Redningsselskapet har 1.500 redningsmannskaper som bemanner 50 redningsskøyter langs hele kysten. Redningsselskapet inngår i førstelinjeberedskapen langs kysten.

– Våre hurtiggående redningsskøyter gjør det mulig å være på plass tidlig i en potensielt farlig situasjon og forhindre at den utvikler seg til havari og personskader. Flere mennesker enn noensinne bruker sjøen og kystområdene våre som levebrød og til rekreasjon. Økningen i antall assistanser fra redningsskøytene er på rundt 50 prosent de siste ti årene, forteller innkjøpssjef i Redningsselskapet, Line Andreassen.

– Redningsselskapet er glade for å knytte til seg en så stor og ledende leverandør av verktøy, maskiner og personlig verneutstyr som Tools representerer. Gode innkjøpsbetingelser på produktsortiment fra Tools, Luna og Teng Tools, inngår som en del av samarbeidet, i tillegg til markedsstøtte og bidrag til Redningsselskapets drift, uttaler hun i pressemeldingen.