Rune Amundal til venstre, ser positivt på fusjoneringen med Liam Alarmservice. Han tror dette vil bidra til en større vekst og et bredere tilbud. Her er han avbildet sammen med medarbeiderne Erik Stølhaug og Eirik Wang.

Abra Beslag fusjonerer med Lian Alarmservice

Abra Beslag fusjonerer med Lian Alarmservice Vegg, og blir en totalleverandør av sikkerhetsløsninger.

- Vi ser at både bedriftsmarkedet og det private markedet krever stadig mer avansert teknologi. Økt sikkerhet og fleksible løsninger er i vinden som aldri før. Det har enormt mye å si at vi nå kan levere totalløsninger innen innbrudd- og brann-alarmsystemer, ITV-anlegg (kameraovervåkning), adgangskontroll og porttelefonanlegg, sier daglig leder Rune Amundal i Abra Beslag i en pressemelding.

Lian Alarmservice har vært en autorisert leverandør for Securitas Alarm i Sør Trøndelag siden 2010. Amundal ser positivt på at bedriftene nå er under samme tak.

- Vi ser at folk vil ha det enkelt. Samtidig er det mye fokus på økt sikkerhet.Sammenslåingen vil bidra til et mer helhetlig tilbud og flere gode løsninger for våre kunder. Vi forventer kraftig vekst med nye løsninger basert på dagens teknologi innen lås og beslag, påpeker Amundal.