Mapei åpner kurs- og opplæringssenter til 30 millioner

Mapei åpner nå sitt nye kurs- og opplæringssenter på Sagstua i Odalen.

Den 900 kvadratmeter store bygningen vil ta i mot kunder og samarbeidspartnere fra hele Norden og Baltikum. Selvfølgelig er det gjennomgående brukt Mapei-produkter fra gulv til tak.

– Vi legger stor vekt på kurs og opplæring av kunder, samarbeidspartnere og ansatte og har ønsket oss et tilrettelagt kurs- og opplæringssenter i mange år. Derfor er det med stolthet vi nå ønsker velkommen til et splitter nytt senter, sier administrerende direktør Trond Hagerud i Mapei AS.

– Det setter kronen på verket her ved fabrikkanlegget vårt på Sagstua. Her produserer vi, forsker, administrerer og driver opplæring – midt i markedet vårt.

Det nye bygget har kostet 30 millioner kroner og det er gjennomgående benyttet Mapei-produkter. Det inkluderer fasadesystemer og maling utvendig, tilsetningsstoffer for betong, avretting av gulv, lim og fug til fliser og et nyutviklet golvbelegg. Alt tilfredsstiller de nyeste kravene til miljø og inneklima.

– Kurs- og opplæringssenteret blir et utstillingsvindu i seg selv. Vi er spesielt stolte av å kunne vise hvor fantastisk materiale betong er, og vi har utstrakt bruk av rene betongvegger med forskjellige strukturer.

Bygget er tegnet av Plan1 arkitekter på Elverum og entreprenør har vært Ø. M. Fjeld. Utvendig ligger det vakkert til i terrenget, mens det innvendig er preget av lyse og luftige flater.

– De første kursene under planlegging og vi gleder oss til å invitere kunder, partnere og ansatte til kurs og opplæring i et splitter nytt senter her i Odalen, sier Hagerud.