Salgssjef Byggevarekjeder + 2 Salgskonsulenter

Litex AS er et norsk selskap som leverer markedets tetteste og sikreste våtromsløsninger. Vi sørger for enklere og raskere bygging av moderne våtrom med høy kvalitet og lang levetid. Litex er en del av ProtanGruppen som har mer enn 650 ansatte i 15 land og en omsetning på 1,2 milliarder kroner. Administrasjon og produksjon for Litex er lokalisert i Sandefjord med landsdekkende apparat gjennom regionsnsvarlige selgere. Vi styrker nå satsingen på innovative og trygge løsninger for bad og våtrom mot eksisterende og nye salgskanaler.

FirmaLitex
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Vi styrker vårt salgsapparat og søker nå etter:

Salgssjef Byggevarekjeder

og

2 Salgskonsulenter

Som vår nyesalgssjef vil du være operativ fra vårt hovedkontor i Sandefjord. Du vil få ansvaret for våre distriktsansvarlige selgere samt en Key Account Manager. Du vil ha fullt resultatansvar for ditt forretningsområde og du vil rapportere til administrerende direktør og være medlem i ledergruppen.

Vi søker deg som er målrettet og strukturert og som kan vise til gode resultater som leder. Du er god på å bygge velfungerende team. Du ser på deg selv som en operativ leder som gjerne involveres i prosjekter og bygger broer med nye og eksisterende kunder. Kjennskap til byggevarebransjen er en fordel, men gode kandidater med annen bakgrunn vil selvsagt også vurderes.

Du er god på å kommunisere samtidig som du er en god lytter. Du er ambisiøs på både egne og andres vegne og er resultatorentert. Du selger på på en engasjerende måte og evner å skape tillit hos dine kunder både i proffmarkedet, butikk og sluttbruker.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser for den rette kandidaten. Lønnen utgjøres av en fastlønn og en teambasert bonus. Du vil disponere firmabil.

Som vår nyesalgskonsulent vil du som en av to regionansvarlige på Østlandet være en pådriver for Litex og ha ansvaret for å videreutvikle produktenes posisjon i markedet. Du vil ha fullt budsjett- og salgsansvar for ditt distrikt. Sentrale arbeidsoppgaver vil være det å ivareta salgsrelasjoner for alle avtalefestede byggevareutsalg innen ditt distrikt, herunder produktopplæring av forhandlere, håndverkere og arkitekter/konsulenter, samt sikre innsalg av Litex-produkter til dine distribusjonskanaler og målgrupper. Du vil bygge relasjoner og skape trygghet gjennom din service og kompetanse. Stillingen rapporterer til Salgssjef byggevarekjeder.

Vi søker deg som har god teknisk forståelse og kan vise til gode salgsresultater. Din personlighet og uformelle kompetanse er viktigere enn formell utdannelse.

Som person er du utadvendt og flink til å inspirere og overbevise andre mennesker. Du må kunne arbeide selvstendig og målrettet, og ha god forståelse for hva som skal til for å lykkes i salgsrollen. Videre legger vi vekt på at du er flink til å kommunisere, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en spennende mulighet i et selskap med markedsledende og velkjente kvalitetsprodukter. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår eksterne rådgiver hos Thomas International Norway AS, Roger Sollied Johansen, tlf. 997 38 999. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i de innledende faser.

Søknadsfrist: Snarest. Søknad med vedlagt CV sendes til roger@thomassearchselect.no

Vi forbeholder oss retten til å kontakte kandidater fortløpende.

Vis flere stillinger: