Sivilingeniør/ingeniør

Kontrollrådet administrerer i dag 15 ulike sertifiseringsordninger innen byggevareområdet. Hovedvekten av ordningene ligger innen produktområdene betong, tilslag og asfalt. I tillegg administreres flere sertifiseringsordninger innen andre og relaterte produktområder. Kontrollrådet startet sin virksomhet i 1968 og er i dag utpekt som teknisk kontrollorgan iht. Teknisk forskrift 10 samt akkreditert for produkt-, kvalitetssystem- og miljøsertifisering. Vår virksomhet omfatter idag revisjon og sertifisering av omkring 750 bedrifter, hvor 30 er utenlandske bedrifter.

FirmaKontrollrådet
FylkeOslo
Søknadsfrist01.10.2015

Med bakgrunn i at vår tekniske leder nå ønsker å gå over i annen stilling hos oss, søker vi etter

SIVILINGENIØR/INGENIØR

til å overta hans stilling. Som teknisk leder er du ansvarlig for all revisjonsvirksomhet i Kontrollrådet inkl. å fordele revisjonsportefølje til Kontrollrådets revisorer. Teknisk leder er også stedfortreder for daglig leder. Vedkommende vil i tillegg måtte gjennomføre revisjoner av noen av de bedrifter som er sertifisert av oss. Arbeidet innebærer i også utadrettet kontakt med bransjeaktører inkl. myndigheter og standardiseringsorganisasjoner. Stillingen innebærer en del reisevirksomhet og har arbeidssted ved kontoret i Oslo.

Vi ønsker en person med:

  • Utdanning som ingeniør/siv.ing (bygg/anlegg), med minst 10 års praksis. Kjennskap til eller erfaring fra den industrien vi arbeider i vil bli vektlagt. Erfaring fra KS-arbeid og revisjon er ønskelig, men ingen betingelse.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne fortrinnsvis også på engelsk
  • Evne til å ta initiativ og arbeide selvstendig
  • Gode samarbeidsevner både internt og i forhold til våre forbindelser

Nødvendig opplæring vil bli gitt før vår nye ansatte overtar som teknisk leder og revisor, normalt regner vi at en slik opplæringsprosess tar minst 9 måneder avhengig av bakgrunn og praksis.

Lønn etter avtale, gode forsikringsordninger.

Vi er idag 13 ansatte og har kontor i Rådhusgaten 4. Ønsker du flere opplysninger om oss og vår virksomhet, kan du finne dette på vår hjemmeside www.kontrollbetong.no

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til; daglig leder Jan Karlsen - telefon 90 58 27 86 eller teknisk leder Steinar Ask -telefon 91 83 96 41.

Søknad med kopi av vitnemål og attester bes sendt oss innen 1. oktober 2015 og gjerne på e-post til; jan.karlsen@kontrollbetong.no.

Vis flere stillinger: