Senior prosjektleder med erfaring fra utredninger og analysearbeid

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester, og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. På kunelisten har vi operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco Norge, og har kontor i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker etter senior prosjektledere med erfaring fra konseptvalgutredninger eller andre utredninger, analyser og kvalitetssikring for prosjekt rettet mot bygg- og anleggsindustrien. Arbeidsoppgavene vil kunne være å organsiere, lede og utarbeide KVU'er og andre utredninger, gjennomføre og lede sikkerhetsanalyser / usikkerhetsstyring, ha rollen som prosjektrådgiver samt kvalitetssikring av investeringsprosjekter.

Vi ser for oss at du må ha relevant utdanning på masternivå, solid erfaring fra ovennevnte arbeidsområder og erfaring fra komplekse utredninger. I tillegg må du ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og sterkt faglig engasjement.

Dersom dette høres interessant ut kan vi tilby deg spennende muligheter hos veletablerte og attraktive rådgivningsselskaper rettet mot bygg- og anleggsbransjen.

Søk her

kontaktperson:

Joanna Ravndal

Account Manager

911 69 708

joanna.ravndal@ingcomp.no

Vis flere stillinger: