Daglig leder i Hokksund Betong, Morten Lie. Foto: Hokksund Betong

Solid økning for Hokksund Betong

Hokksund Betong fikk en omsetningsvekst på 43 prosent i 2014. Fra å omsette for 30 millioner i 2013 endte 2014 på i overkant av 43 millioner og resultat før skatt på 9 millioner.

Det skriver betongprodusenten i en pressemelding denne uken.

Produksjonen passerte, ifølge pressemeldingen, 28.000 kubikkmeter i 2014, mot 20.000 kubikkmeter året før.

– For å holde tritt med etterspørselen har bedriften oppbemannet underveis, samt investert betydelige beløp i nye biler og annet produksjonsmateriell, forteller daglig leder Morten Lie.

Hokksund Betong har også satset i Vestfold gjennom selskapet Vestfold Betong, som eies 50 prosent av Hokksund Betong og 50 prosent av NOBI Norsk Betongindustri. Fabrikken, som ligger på Borgeskogen industriområde, startet opp i april tidligere i år.

– Vi er godt i gang i Vestfold, og vi har et langsiktig perspektiv med denne satsingen. I dette fylket er avstandene korte og fabrikkens sentrale beliggenhet på Borgeskogen er et konkurransefortrinn. Avstanden mellom Borgeskogen og vår fabrikk i Hokksund bidrar til stordriftsfordeler for begge selskapene i og med at Hokksund Betong har ansvaret for betongtransporten også i Vestfold, sier Morten Lie i pressemeldingen.

Denne høsten begynner Hokksund Betong byggingen av nye lokaler, med blant annet nytt verksted, nye garasjer og nye kontorer, heter det i pressemeldingen.