God anleggsteknisk erfaring?

Vi i Sweco har en fremtidsrettet arbeidsplass med nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene bygg, industri, eiendom, energi og infrastruktur. Vi opplever å øke i popularitet som arbeidsgiver og er stolte over våre medarbeidere.

Bli gjerne med oss videre og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.10.2015

Ønsker du spennende arbeidsoppgaver og et miljø for kunnskapsdeling og læring?

Vi søker deg som har god erfaring innen anlegg- og anleggsteknikk. Du har fortrinnsvis høyere utdanning innen anleggsteknikk fra universitet eller høyskole, gjerne i kombinasjon med ingeniørgeologi eller fag innen konstruksjon, samferdsel og VA. Alternative utdannelser og lang erfaring innen fagområdet vil også bli vurdert. Du vil jobbe tett med de andre i teamet, samtidig som du vil kunne ta ansvar for egne oppgaver og prosjekter.

Sweco Norge har i dag et sterkt fagmiljø innenfor geo- og anleggsfag. Faggruppe Anleggsteknikk er tilknyttet Anleggsavdelingen ved hovedkontoret på Vækerø. Vår avdeling omfatter medarbeidere innen fagområdene anleggsteknikk, geoteknikk og ingeniørgeologi. Vi er i dag 30 kompetente medarbeidere, og med stor etterspørsel i markedet, søker vi nå flere dyktige kollegaer innen anleggsteknikk!

Vi har motiverende og kunnskapsrike ledere som hele tiden sørger for at vi får personlig- og faglig utvikling ved å jobbe i spennende prosjekter. Som en del av Sweco er vi ofte en viktig del av store tverrfaglige prosjekter, og vi samarbeider tett med andre fagmiljøer.

Vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt. Vi fokuserer på at du får utviklet dine styrker slik at du kan nå dine karrieremål hos oss. Vår struktur og størrelse i Norge gir gode sjanser for godt tverrfaglig samarbeid og karriereutvikling. Personlig- og faglig utvikling er viktig for oss.

Kan dette være interessant for deg?
Da vil vi gjerne høre fra deg!

Sweco samarbeider med Experis Engineering og har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Hans-Peter Johansson på mail hans-peter.johansson@no.experis.com eller på telefon 402 92 652.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: