Postnord-bygget skal stå ferdig august 2016.

Svensk entreprenør etablerer seg i Norge

Svenske Logistic Contractor etablerer seg i Norge og starter sitt første byggeprosjekt i Trondheim.

Det skriver Logistic Contractor i en pressemelding tirsdag.

Logistic Contractor, som inngår i Wästbygg Gruppen, er, ifølge meldingen, en av Sveriges største byggere av logistikkanlegg. Selskapet har i ti års tid bygd og utviklet store logistikkanlegg i Sverige, og har nå valgt å gå inn i det norske markedet med et nyetablert datterselskap i Oslo.

Administrerende direktør i Logistic Contractor, Anders Bothén. Foto: Logistic Contractor

– Vi ser et veldig interessant marked i Norge for den typen moderne og rasjonelle logistikkanlegg som er Logistic Contractors spesialområde. Ved å være på plass med en egen organisasjon kommer vi nærmere de potensielle kundene og viser at vi vil være en langsiktig aktør på det norske logistikkmarkedet, uttaler administrerende direktør i Logistic Contractor, Anders Bothén, i pressemeldingen.

I august inngikk den svenske entreprenøren en avtale med Postnord om å oppføre en terminal på 6.500 kvadratmeter i Trondheim. Arbeidet settes i gang umiddelbart, og terminalen skal overleveres til PostNord i august 2016.

– Vi ser svært positivt på at vi nå i direkte tilknytning til at vi har startet vårt datterselskap også får utføre vårt første byggeprosjekt i Norge. Postnord-prosjektet blir et bra springbrett for vår vidre satsing på det norske markedet, avslutter Bothén i pressemeldingen.