Prosjektsekretær E18 Ørje-Vinterbro

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedHobøl
Søknadsfrist13.09.2015

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft.
Det vi trenger nå, er din kunnskap og ditt pågangsmot.

For at Statens vegvesen skal nå sine mål i årene framover, er alle enheter avhengige av dyktige medarbeidere som trives og lykkes i jobben sin. Internservice sitt viktigste bidrag i dette er å være serviceinnstilte slik at alle ansatte i Statens vegvesen kan bruke mest mulig tid på sine hovedoppgaver, samt å bidra til å skape trivsel og engasjement. Blir du med oss på veien videre?

Vi søker en ny kollega som sammen med oss skal bidra til å videreutvikle kvaliteten på tjenestene våre, slik at samarbeidspartnerne opplever god behandling fra dyktige medarbeidere med høyt servicenivå.

Stillingen er et engasjement ut 2016 og arbeidssted vil være Prosjekt E18 Ørje-Vinterbro ved vårt prosjektkontor på Elvestad.

Viktigste arbeidsoppgaver
Du vil få varierte arbeidsdager med den praktiske driften av prosjektkontoret, merkantile oppgaver og bistand til ledere og medarbeidere på prosjektet. Oppgavene vil blant annet være dokumenthåndtering og -systematisering, bestilling av rekvisita og mottak av interne og eksterne kunder. Du vil få god kontakt og godt samarbeid med alle nivå i organisasjonen. Stillingen har gode muligheter for egen påvirkning av oppgaver.

For å lykkes i stillingen må du ha en positiv holdning, være selvstendig og ha evne og lyst til å utvikle eget fagområde. Du må være strukturert, ha evne til å holde oversikt og trives med å jobbe sammen med andre. Du må være fleksibel og ha godt med arbeidskapasitet da det skjer mye ad hoc på et prosjektkontor. Vi ønsker oss en kollega med engasjement som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig.

Du må ha sertifikat klasse B.
Ønsket bakgrunn
Du må ha utdanning fra høyskole med relevante fag, min. 2 år, men god og relevant praksis kan kompensere for manglende utdanning. Vi legger vekt på at du har gode personlige forutsetninger for stillingen.

Det er ønskelig at du har erfaring fra prosjekt eller entreprenørvirksomhet.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling
Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer. Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også goder som introduksjonsprogram og fadderordning, pensjonsordning og mulighet for lån i Statens Pensjonskasse.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Stillingene lønnes i henhold til etatens lønnspolitikk avhengig av utdanning og praksis. Det trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Søknad med CV sendes elektronisk, søk her

Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Kontaktperson:
Hans Olav Halvorsen
mob: +47 92434491

Vis flere stillinger: