Kontrollingeniør elektro - Bodø

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6 500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist18.09.2015

Statens vegvesen har ressurser og gjennomføringskraft. Det vi trenger nå, er din kunnskap og ditt pågangsmot. Vi har spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innen elektro, og søker etter kontrollingeniør innen elektro.

Stillingen er tilknyttet ressursavdelingen, elektroseksjonen og kontorsted vil være Bodø. Frem til 2019 vil hovedarbeidsoppgave være oppfølging av elektroarbeider for Bypakke Bodø, men noe reisevirksomhet må påregnes.

Elektroseksjonen har i dag har 15 medarbeidere, og medvirker i planlegging og prosjektering av elektriske anlegg tilknyttet veg, tunnel, broer og fergekaier. I tillegg har seksjonen ansvar for byggekontroll på utvalgte prosjekter.

Stillingens hovedarbeidsoppgaver:

  • Oppfølging av nyanlegg og rehabilitering av vedlikeholdsprosjekter
  • Dokumentasjon, inspeksjon, kontroll og support
  • Byggelederassistanse
  • Deltakelse i byggemøter i kontraktsforholdet mot entreprenør
  • Fremdrifts- og økonomirapportering

Vi vil vektlegge relevant erfaring og kompetanse innen fagområdet, samt evnen til god kommunikasjon og samhandling internt og med eksterne samarbeidspartnere. Det er ønskelig at du kan holde framdrift og oppnå resultater gjennom god styring og koordinering av oppdrag og kontrakter. Vi søker deg som er bevisst verdien av profesjonell atferd overfor kollegaer, entreprenører og brukere av vegnettet. Det er en fordel at du har kunnskap om forskrifter og regelverk, behersker norsk muntlig og skriftlig, og har god generell kompetanse innen IT-verktøy. Av sikkerhetsmessige grunner må norsk språk beherskes godt både skriftlig og muntlig.

Kvalifikasjonskrav:

Vi søker personer med utdanning fra universitet/høgskole min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning. Krav til førerkort klasse B.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

For stillingen gjelder en prøvetid på seks måneder.

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Vi kan tilby utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et godt fagmiljø, gode opplærings- og utviklingsmuligheter, fleksibel arbeidstid og et allsidig velferdstilbud. Stillingen lønnes etter avtale iht. Statens vegvesens lønnspolitikk.

Flere opplysninger om stillingen fås hos seksjonsleder Trond Albrigtsen, tlf. 911 28 269, eller e-post: trond.albrigtsen@vegvesen.no.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/CV elektronisk via denne siden

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Attester og vitnemål vil vi etterspørre senere i forbindelse med et eventuelt intervju.

Vis flere stillinger: