Prosjekteringsleder - Multiconsult

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1750 medarbeidere. Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Avdeling Bygg og eiendom i Oslo har i dag ca. 100 medarbeidere innenfor fagområdene Prosjekteringsledelse, Konstruksjonsteknikk, VVS teknikk, Elektroteknikk, IKT og Automasjon. Våre medarbeidere arbeider primært med rådgivning og prosjekteringsoppdrag fra tidligfaseutredninger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefase innenfor Bygg- og eiendomsmarkedet. Vi legger vekt på å søke utfordrende tverrfaglige prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor, og BIM er en naturlig del av vår måte å arbeide på.
Vi kan tilby deltagelse i sterke fagmiljøer med gode utviklingsmuligheter innenfor både fag og ledelse.

FirmaAssessit for Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Seksjon Integrerte Oppdrag har ansvar for å stille opp med Prosjekteringsleder for våre flerfaglige oppdrag inn mot Bygg og Eiendomsmarkedet. Vi søker etter erfarne sivilingeniører/ingeniører med minst 10 års erfaring, med evner og interesser for å ta ansvar som Prosjekteringsleder.

Din jobb vil bestå i å lede oppdragets lederteam, bestående av deg selv, disiplinledere og evt. støttefunksjoner. Du skal drive prosjekteringsprosessen, drive fagene fremover i riktig tempo.

Kvalifikasjoner

Entreprenør-/byggeledererfaring er en fordel. Du må ha gode relasjonelle egenskaper, være kundefokusert, like å jobbe i team, motivere og engasjere, ha gode kommuniserende og samarbeidende egenskaper, samt ta ansvar for helheten.

Vi tilbyr

Vi kan tilby spennende dager i utfordrende oppdrag i samspill med svært kompetente medarbeidere, i tillegg til:

• En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter

• Konkurransedyktige betingelser

• Gode pensjons- og forsikringsordninger

• Moderne lokaler sentralt i Oslo

• Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken

• Et aktivt bedriftsidrettslag og sosiale tiltak som bidrar til samhold og trivsel

• Firmahytter

• En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver i Assessit:

Katrin Vestgøte - Seniorkonsulent (+47) 482 05 949

Søk stilling

Vis flere stillinger: