Ill. Halvorsen & Reine AS sivilarkitekter MNAL

AS Ing. Gunnar M. Backe bygger Gulleråsveien 17

AS Ing. Gunnar M. Backe har signert en kontrakt på 39.4 millioner kroner med Gulleråsveien 17 AS om utbygging av Gulleråsveien 17 på Slemdal i Oslo.

Kontrakten omfatter bygging av seks leiligheter fordelt på to bygningskropper i tre etasjer med tilhørende felles utearealer. Boligene skal organiseres i et sameie. Boligene bygges iht TEK 10, og har livsløpsstandard, med direkte heisadkomst til hvert plan. Det er en sammenhengende parkeringskjeller under begge hus, som også inneholder boder og fellesfunksjoner.

- Byggherren er glad for å ha signert avtale med en så stor og profesjonelle entreprenør til gjennomføringen av prosjektet. Det gir oss en trygghet for god oppfølging av kjøpere samt at det ferdige resultatet blir som beskrevet. Vi har, før kontrahering, brukt store ressurser og mye tid på tomt, godkjenninger og beskrivelser. Det er derfor ekstra hyggelig for oss å oppleve den positive dialogen med AS Ing. Gunnar M Backe, ikke minst når det gjelder å få implementert gode rutiner for kvalitet og sikkerhet på byggeplassen. Vi ser frem til et spennende år med Backe som totalentreprenør for Gulleråsveien 17, sier byggherrerepresentant Kjartan Aspelund i Bjørn Sollid as.

- Vi er veldig fornøyd med å ha landet denne kontrakten som vil sysselsette flere av våre egne håndverkere det kommende året, sier Arne Landmark, administrerende direktør i AS Ing. Gunnar M. Backe.

- Vi synes det er hyggelig å registrere at vi har konkurransekraft i denne type prosjekter, og setter pris på den dialog vi har hatt med byggherren i kontraheringsfasen, sier han.

Rivearbeider har startet opp, og prosjektet er planlagt ferdigstilt høsten 2016.

Halvorsen & Reine AS sivilarkitekter MNAL er arkitekter for prosjektet.