Cat 906 M er sammen med 908 M nye kompakthjullastere fra Cat som kan leases svært gunstig.Cat 352 FL er en ny beltegraver på 52,5 tonn. Produktsjef Stian Zachariassen har god oversikt fra førerhytta på den store maskinen.

Cat-maskiner med gunstige leasingavtaler

De nye kompakthjullasterne Cat 906 M og 908 M kan leases med vedlikeholdsservice i tre år/3000 timer.

–Dette er en svært gunstig leasingavtale hvor alt er inkludert. For en 906 M blir månedsprisen 8682 kroner, mens en 908 M koster 9780 kroner per måned. Kunden må i tillegg bare betale for diesel og forsikring, sier produktsjef BCP i Pon Equipment Norge AS, Stian Zachariassen til Byggeindustrien.

– Greit for kunden

Maskinene kan også kjøpes, men ifølge produktsjefen er leasingavtalene svært konkurransedyktige.

– Det er veldig greit for kunden å vite hva man må forholde seg til av månedlige utgifter. Det gir en økonomisk forutsigbarhet som kan være fint å ha for en entreprenør, sier Zachariassen.

Tre hydraulikkinnstillinger

De nye hjullasterne har omtrent identiske førerhytter.

– Hyttene er veldig gode, og hydraulikken har tre forskjellige innstillinger. I tillegg kan hastigheten på maskinen stilles akkurat slik man ønsker. Spesielt for kosting og brøyting er dette ypperlige maskiner, sier Zachariassen.

Maskinene veier henholdsvis 5,8 og 6,7 tonn, og motoren som oppfyller Steg III A yter 69 hk.

Ny beltegraver

Nytt fra Cat er også den store beltegraveren 352 FL som erstatter 349 EL – en modell som har vært en suksess i Norge. Den nye maskinen har steg IV motor som er dagens utslippskrav, og kommer som forgjengeren med variabelt robust understell, heavy duty bom og stikke, og med høy produktivitets kapasitet og stort fokus på førermiljø.

PON Equipment Norge AS har allerede solgt flere maskiner, og den første har ankommet Norge og skal klargjøres i disse dager.