Montører / montasjelag

Kynningsrud Prefab er komplett prefabentreprenør og produserer og leverer alle typer betong- og stålelementer som utgjør “ryggraden” i mange ulike bygningstyper. Vi har fabrikk i Uddevalla og Fredrikstad. 250 medarbeidere totalt i Prefabdivisjonen omsetter for rundt 500 millioner kroner i året. Vi har stort fokus på HMS - hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først.

FirmaKynningsrud Prefab
FylkeFlere fylker
StedØstlandet
Søknadsfristsnarest

Kynningsrud Prefab søker montører / montasjelag for fast ansettelse.

Hovedoppgaven vil være montasje av betongelementer og stålkonstruksjoner i henhold til utarbeidede tegninger og beskrivelser. Montasjearbeidet skal gjennomføres i tråd med styringssystemet til Kynningsrud Prefab. Vi har fra før 35 fast ansatte i vår montasjeavdeling, fordelt på seks montasjelag. Kynningsrud Prefab er en komplett prefabentreprenør, som leverer råbygg på store deler av Østlandet - primært i området rundt Oslofjorden.

Hvem er du/dere? Du/dere har bred og lang erfaring med gjennomføring av råbyggmontasje og utfører alle oppdrag med fokus på HMS og kvalitet i gjennomføringen. Du som enkeltperson, eller dere som et eksisterende montasjelag, har gode arbeidsrutiner, opptrer ansvarsbevisst og vurderer risikoforholdene i ethvert arbeidsmoment. Alle ansatte i vår montasjeavdelingen har stor faglig innsikt og yrkesstolthet og kjennetegnes som ærlige, lojale og entusiastiske fagpersoner med sterkt fokus på arbeidsoppgavene.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode og ryddige ansettelsesforhold.

For informasjon om Kynningsrud Prefab AS, se: www.kynningsrud.no/prefab.

Skriftlig søknad med CV sendes Kynningsrud Prefab AS, Att: Prosjektsjef Asle Ruud, Postboks 13, 1662 Rolvsøy.

Vis flere stillinger: