Erfaren Prosjektleder for arbeid i Oslo / Akershusområdet

Romerike Maskin AS er en maskinentreprenør i utvikling og vekst. Vi holder til i nyoppussede lokaler på Lahaugmoen, Skjetten. Vi utfører alle typer oppdrag innen grunnarbeid i Oslo, Akershus, Hadeland og Ringeriksområdet. Vi har en moderne maskinpark, og 20 engasjerte medarbeidere med bred erfaring. Bedriften har investert i moderne styringssystemer, og har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 –utførelse. Omsetning i 2014 på ca 125 mill med solid resultat. Romerike Maskin er godkjent opplæringsbedrift, og har 2 lærlinger i faget. Vi har en målbevisst strategi på utvikling av våre medarbeidere, og tilbyr individuell kompetanseheving.

FirmaRomerike Maskin
FylkeAkershus
StedOslo, Akershus
Søknadsfristsnarest

Vi søker en erfaren Prosjektleder for arbeid i Oslo / Akershusområdet.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • bygge en solid bedrift, og øke våre markedsandeler
  • gjennomføre kontraktsforhandlinger med oppdragsgiver, leverandører og underentreprenører
  • etablere og rapportere prosjektstatus og fremdriftsplaner
  • gjennomføre interne og eksterne prosjektmøter
  • ha jevnlig byggherrekontakt
  • være ansvarlig for økonomi og det faglige i prosjektene
  • jobbe etter våre etablerte rutiner og konsept
  • overordnet ansvar for HMS og KS i prosjektene

Faglig kvalifikasjoner, erfaring og utdanning:

Vi tror den rette kandidaten er utdannet med minimum teknisk fagskole eller ingeniør/ siv. ingeniør og har solid erfaring fra anleggsvirksomhet. Du har ellers gode lederegenskaper og evner å motivere dine medarbeidere. Du er faglig sterk og har økonomisk forståelse. Vår nye prosjektleder må ha kunnskap om kontrakter og være skriftlig sterk.

Personlige egenskaper:

Fellesnevner uansett faglig bakgrunn er at du er strukturert, setter din ære i å løse jobben med kvalitet, har "drive", stort engasjement og pågangsmot. Du er handlekraftig og resultatorientert med ønske om å være tett på prosjektene.

Vi kan tilby:

Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og muligheter for egenutvikling. Vi er en kompetansebedrift med korte beslutningslinjer. Romerike Maskin tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Kontaktperson:

Terje Iversen, partner i Valore excecutive search

 tlf. 92097009 - terje@valore.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: