Leder med ansvar for digitale kanaler

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeOslo
Søknadsfrist07.09.2015

Kommunikasjonsstaben i Statens vegvesen Vegdirektoratet har ansvar for etatens interne og eksterne kommunikasjon. Dette omfatter blant annet ansvar for etatens intranett, vegvesen.no, sosiale medier og mobile løsninger. Vegvesen.no har blant annet blitt kåret til årets nettsted og er belønnet med seks stjerner fra Difi. Intranettet er et velfungerende arbeidsverktøy for over 7300 ansatte. Utvikling av digitale tjenester er et satsingsområde.

Vi søker etter deg som ønsker å lede vår nyetablerte enhet for etatens største digitale kanaler. Dagens medarbeidere på området kjennetegnes av profesjonalitet og høye ambisjoner, og du vil få personalansvar for 7 personer inkludert webredaktør for vegvesen.no og redaktør for Intranettet.

Arbeidsoppgavene vil være å lede enheten med personalansvar samt økonomi og budsjettansvar. Du vil være ansvarlig for å utvikle våre kanaler i tråd med etatens strategier og ut fra et brukerperspektiv. Du vil sammen med dine medarbeidere jobbe tett sammen med IKT-avdelingen samt våre fagavdelinger i utviklingen av selvbetjeningsløsninger. Enheten skal bidra til leveranser iht. resultatavtaler og årsplaner. Du blir en del av kommunikasjonsdirektørens ledergruppe og får være med å styre stabens aktiviteter og utvikling i årene framover.

Dette ønsker vi oss

Vi søker en leder som har evnen til å utvikle team og lede dyktige fagfolk på en tydelig måte. Vi ønsker at du har god evne til samarbeid og kommunikasjon med personer fra ulike fagmiljø. Videre er det viktig at du kan være en pådriver som engasjerer og motiverer medarbeidere og samarbeidspartnere. Vi ser etter deg som brenner for god kvalitet i nettsider og digitale tjenester, og samtidig ser verdien og effektiviseringsmulighetene i utviklingen av digitale tilbud til ansatte og publikum. Du bør ha god kjennskap til lovverk og krav til offentlige nettsteder og digitale tjenester, og være godt kjent med fagområder som webanalyse, søkemotoroptimalisering og universell utforming. Det er en selvfølge at du er oppdatert på faglige trender.

Alle ledere i Statens vegvesen må ta ansvar for å utvikle sine medarbeidere og seg selv, og være bevisst på at de er rollemodeller og kulturskapere.

Kvalifikasjoner for stillingen:

  • minimum tre års utdanning fra høyskole eller universitet. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra det aktuelle fagområdet og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • minimum tre års relevant erfaring fra arbeid med web/digitalisering
  • det er ønskelig med ledererfaring fra nettmiljøer samt erfaring med økonomi- og budsjettansvar
  • god digital kompetanse

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT( www.nokut.no).

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere og ledere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Vi tilbyr også disse godene:

  • egne lederutviklingsprogram
  • fleksitid
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • gode muligheter for faglig påfyll
  • godt arbeidsmiljø i flott kontorbygg med gode offentlige kommunikasjonsmuligheter på Bryn i Oslo

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om det.

Mer informasjon får du ved å kontakte kommunikasjonsdirektør Sissel Faller på mobil 90086155.

Søk stilling

Vis flere stillinger: