Regiondirektør elektro

Sønnico AS er et norsk entreprenør-selskap innen elektrotjenester med ca. 400 ansatte. Forventet omsetning i 2015 er NOK 415 millioner.

Sønnico AS inngår som heleid datterselskap i Umoe-konsernet og er blant de ledende entreprenørselskapene innen elektrofaget i Norge. Vi jobber både med boliger, næringsbygg og samferdsel.

Sønnico har en 100 år lang tradisjon som samfunnsbygger og leverandør av verdiøkende produkter, tjenester og rådgivning til både små og store kunder i Norge. Kvalitet, kompetanse og kundefokus kjennetegner vår virksomhet. Vår ambisjon er å være bransjens mest attraktive og beundrede arbeidsplass.

FirmaSønnico
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Til vår region Øst som er vår største region og omfatter hele Østlandet, søker vi etter en ny Regiondireltør som skal lede og videreutvikle vår virksomhet i regionen.

Vedkommende skal ha det totale ansvar for regionen, og vi ønsker oss en person som er flink til å bygge relasjoner og markedsføre selskapet mot eksisterende og nye kunder.

Vi legger også vekt på at personen har gode lederegenskaper og har evnen til å motivere og begeistre sine medarbeidere og kunder, slik at vi når våre mål og er i tet i den spennende teknologiske utvikling vår bransje står ovenfor.

Vi ønsker oss en person med relevant erfaring fra bransjen og helst med utdannelse på master eller bachelor nivå.

Har du spørsmål om stillingen kan du ringe administrerende direktør Trygve Thøgersen i Sønnico, tlf + 47 993 21 973 eller Dag Olav Tangen i ifo, tlf +47 913 26 382.

Søknad sendes til dag.tangen@ifo.no snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: